Informatie

De spanning stijgt.... Als de band "Sinterklaasje kom maar binnen met uw knecht" inzet zullen de aanwezige kinderen niet meer te houden zijn. Misschien wordt er eerst nog wel luid “Op de deur geklopt”. Een perfecte entree voor de Sint is daarmee gegarandeerd!
Als de Sint eenmaal binnen is met zijn eigen Pieten, wordt er met alle kinderen nog een gezamenlijk lied voor de Sint gezongen. De band maakt daarna plaats voor de rede van de Sint uit zijn grote boek en verlaat met "Dag Sinterklaasje" de zaal.

Dit is slechts een voorstel van een mogelijk programma van ca. een half uur. Alle door u gevraagde opties voor invulling zullen door de Iet Piet Waai Weg Band serieus worden besproken, om zodoende uw Sinterklaasfeest volledig naar uw wensen te kunnen invullen.
Misschien wilt u de band wel alleen bij de entree van uw bedrijfspand terwijl alle kinderen met hun even zenuwachtige ouders aankomen. Kortom,… niets is onbespreekbaar. Zelfs een van een optreden op een vrijgezellenfeest schrikken de Pieten niet.

 
   
Copyright Pietenband Iet Piet Waai Weg Band 2004-2005